Bedrijfsvoorstelling

Bouwteam DSM is een fris en innoverend bouwbedrijf die werd opgericht in 1999 door Johny De Sutter, en waarin hij samen met zijn zoon Robin hun ervaringen als werfleiders bundelen.

Johny heeft reeds een 40 jarenlange ervaring in de bouwsector en bezit het diploma als bouwkundig tekenaar. De ruwbouw en organisatie ervan is zijn gebied en kent voor hem dan ook weinig of geen geheimen meer.

Robin, die over het Bachelor diploma in de Bouw beschikt, is verantwoordelijk voor de afwerking, planning en gedeelte administratie. Door zijn organisatievermogen bij de onderaannemers kent het project geen verloren tijd en is het werk in de meeste gevallen dan ook klaar binnen de afgesproken tijd.

Op deze manier heeft Bouwteam DSM zich geprofileerd als uiterst technisch bekwame aannemer en werd mond-op-mond reclame onze grootste “troef”. De complementaire samenwerking tussen vader en zoon staat garant voor een verdere ontwikkeling van de activiteiten, in een familiale KMO die zijn rol als baken in de bouwwereld ten volle wil verder zetten.

Bouwteam DSM is als bouwbedrijf actief in vele segmenten van de bouwsector, zoals in het bouwen van nieuwbouwwoningen, verbouwingen, appartementen… alsook het volledig afwerken van een woning.

DSM is een professionele partner die ontwikkeld werd vanuit de nood aan aannemers waarmee u zorgeloos, energiebewust en kwalitatief kan bouwen. Met passie organiseren, coördineren en realiseren we uw idee van A tot Z naar U unieke droom.

Persoonlijke opvolging en duidelijke afspraken zorgen ervoor dat u van meet af aan een duidelijk beeld heeft over hoe Uw project er finaal zal uitzien.

DSM beschikt over de energiedeskundigheid waardoor we steeds energiezuinige oplossingen en/of alternatieven kunnen aanbieden. Lage E-peilen en het wegwerken van de koude bruggen zijn onze specialiteit.

Het Bouwteam is uitgegroeid tot een gezond bedrijf dat bouwt voor zowel particulier als professional. Al onze arbeiders hebben de nodige ervaring en kwalificaties/opleidingen en kunnen hierdoor des te meer onze klanten topkwaliteit en de beste service aanbieden.

Wij maken in alle vertrouwen eerlijke prijsopgaven en respecteren onze afspraken en termijnen.

U kan hier op onze website een overzicht bekijken van enkele van onze gerealiseerde nieuwbouw- en verbouwingsprojecten.

U kan ons vrijblijven contacteren via het contactformulier op onze website.

Uiteraard staan wij ook steeds ter beschikking om U persoonlijk te woord te staan.

DSM TEAM bv

Impestraat 23
9420 Erondegem

0472/10.52.19 | info@bouwteamdsm.be

BTW BE 0466.041.052 | REG: 06.11.0.1

Search